Anderen

Een stedelijk, jong en flexibel appartement

Een stedelijk, jong en flexibel appartement


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit appartement van 55 m² is een teken dat het vinden van een mooi huis te huur mogelijk is. Toen Egue en Seta deze uitdaging ontvingen, aarzelden ze niet: het was mogelijk! Verander een flat in een huis dat past bij de smaak van toekomstige huurders, mensen die de dagelijkse functionaliteit waarderen, maar ook decoratie en design.

Het ging erom een ​​flat te hervormen zonder een zeer hoge investering te doen en deze te decoreren met basisstukken die aangepast waren aan elk verhaal. Het zou goedkope hervorming kunnen worden genoemd, hoewel met afwerkingen en een stijl die kan worden verondersteld.

A Coruña te huurHet is het resultaat van deze studie, die een stads- en jeugdappartement heeft gecreëerd, met een gecontroleerde investering voor de eigenaars (de familie Pérez).

Het is gelegen op de begane grond van een gebouw, ondanks dat het veel licht heeft (wonderbaarlijk?). Het huis is direct toegankelijk voor de dagruimte, een gemeenschappelijke ruimte (dankzij de sloop van scheidingswanden) voor de woonkamer, De keuken en de eetkamer. Het zijn de bekledingen en meubels die de omgevingen visueel afbakenen. En vanaf hier heeft u toegang tot de rustruimte en de badkamer van het huis.

www.egueyseta.com
Styling, Gaila González. Foto's, vicugo.com

Adverteren - Lees verder Visuele continuïteit

Door scheidingswanden in het daggedeelte te elimineren, is een enkele ruimte gecreëerd voor de woonkamer, eetkamer en keuken.

Het doel was visuele continuïteit om het verblijf te verlengen. Het zijn de bekledingen en meubels die afbakenen.

Steen en verf

In de woonkamer, op de vloer, een vinyleffect van verouderd eikenhout en op de muur de originele stenen muur. Aan de kant waar de audiovisuele module is gebaseerd, een verfgradiënt.

Vinyl parket Gerflor Insight, 3-zitsbank Söderhamn en fauteuil Holmsel, van Ikea.

Een ander zicht op de hoofdruimte van het huis

Op de achtergrond de keuken. Tussen de woonkamer en deze omgeving, de eetkamer.

De inrichting van de woonkamer is eenvoudig maar warm. Het heeft genoeg stukken om aan te passen en te transformeren met textiel.

Mesa of eiland?

Beide! Het is een eettafel van massief hout en eiland. Het heeft de kookplaat aan één uiteinde geïntegreerd. De decoratieve kap is ook de lamp.

Uitzicht vanuit de keuken

Hoewel het laag is, heeft dit appartement meerdere ramen in de gemeenschappelijke ruimte en veel licht, wat de ruimte visueel vergroot.

Hier uitzicht vanuit de keuken naar de woonkamer.

Hydraulische vloer voor de keuken

De keukenvloer begrenst de ruimte: een porseleinen tegelimitatie van hydraulisch mozaïek. Het is een resistente en gemakkelijk te onderhouden coating, die een discrete kleur biedt.

Hydraulische tegelimitatietegelvloeren, van Equipe. Aan de voorzijde, tegeltype meter, van irrigatiemateriaal. Het aanrecht is gemaakt van natuurlijk eiken.

Zwart en wit contrast

De muur van het keukenraam is geverfd met leisteenverf, de donkerste aanraking tegen de witte overheersende in de rest van de keuken en halwanden en meubels totaal wit van het werkgebied.

Master slaapkamer

In de hoofdslaapkamer combineert de hoofdeindewand twee kleuren, van een oranje tot een blauwachtig grijs dat zich uitstrekt tot in het plafond.

Voor het bed, een kast kast van fronten in het wit.

Naast het venster ziet u een open opslagitem om te ordenen en weer te geven.

Hoofdbord wand detail

Wit overheerst, maar in deze weergave kunt u zien hoe de muur waarop het bed rust in twee tinten is gekleurd.

De badkamer

De badkamer bevindt zich in een tussengebied tussen de slaapkamers en het sociale gedeelte van het huis.

Dakkapel plafonds afgetrokken breedte. Om dit tegen te gaan, koos de studie van Egue en Seta voor een finish waar wit de overhand had.

Aan de muur, tegeltype meter, van Irrigation Stock.

Volledig zicht op de badkamer

De opgeblazen ijdelheidseenheid brengt lichtheid. Boven hem een ​​hangende spiegel. Het transparante glazen douchescherm scheidt de ruimte nauwelijks in compartimenten.

Enkele slaapkamer met verrassing

In de eenpersoonskamer wordt het kleurenschema herhaald, maar maakt deel uit in de muur van een intens geel. Het bed rust op deze voorzijde. Naast het bed, een paar treden die dienst doen als nachtkastje en waardoor u toegang krijgt tot een ruimte voor kleedkamer en werkruimte. Die verrassingsruimte heeft natuurlijk licht.


Video: De Nieuwe Mark (Mei 2022).