Anderen

Een inspirerende studio voor een kunstenaar

Een inspirerende studio voor een kunstenaar


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

D.R.

Nu we deze ruimte vol charme zien, is het moeilijk te geloven dat het jarenlang een donkere hoek was en beschadigd door vocht in de achterkant van een gebouw in Lissabon. Het gebrek aan isolatie, licht, keuken en badkamer maakte de omstandigheden om het te bewonen onmogelijk. Maar een muziek op zoek naar een plek om te creëren zag zijn potentieel en besloot het een tweede kans te geven.

De Portugese studio ARK Studio was degene die aan het wonder werkte en deze schuilplaats een nieuw venster gaf, een fornuis om het te verwarmen, een mini-keuken en een badkamer. De leden besloten de architectonische kenmerken van het gebied te behouden, zoals houten balken en witte muren, en deze te combineren met meer actuele en eenvoudige afwerkingen, zoals gepolijste cementvloer en grenen houten deuren en meubels. Om warmte te bieden en de inspiratie van de nieuwe bewoner op te wekken, zochten ze naar meubels wijnoogst van artistieke inspiratie in tweedehandsmarkten. Hier ademt u kunst.

www.arkstudio.pt

Adverteren - Blijf lezen hieronder Tweede kans

Het was een nat, donker en vergeten pakhuis. Vandaag is het toevluchtsoord van Lissabon waar hij muziek maakt.

Begin opnieuw

ARK Studio heeft de leiding gehad om het te hervormen om het geschikt te maken voor het leven.

Respecteer de essentie

ARK Studio-architecten wilden originele elementen zoals houten balken en witte muren behouden, zo kenmerkend voor de huizen in de omgeving.

Minder is meer

Om de ruimte niet veel op te laden, hebben ze gekozen voor eenvoudig meubilair met serene kleuren.

Het verleden keert terug

De stukken zijn doorzocht op tweedehandsmarkten om karakter aan de ruimte met zijn geschiedenis toe te voegen.

Maak de muzen wakker

Ze wilden een sfeer creëren die zowel kalm als inspirerend is.

warm

Ze installeerden een fornuis om de studie te verwarmen.

kleuren

Hout, wit en grijs zijn de overheersende decoratie.

Sereen en natuurlijk

Een detail van de decoratie.

Nieuwe ruimtes

Om het bewoonbaar te maken, was het noodzakelijk om een ​​mini-keuken en een badkamer te installeren.

Het heeft hout

Het keukenmeubilair is vervaardigd met grenenhout.

Open opslag

Naast de kasten zijn planken geïnstalleerd om enkele stukken bloot te leggen.

Gemakkelijke toegang

Het maakt het ook gemakkelijker om toegang te krijgen tot de meest gebruikte gebruiksvoorwerpen.

badkamer

De schuifdeur in de badkamer is ook gemaakt van grenenhout.

Badkamer opslag

Zoals de badkamer kast.

dichterbij

Detail van de gootsteen, de kast en de spiegel.

Verfrissende douche

De badkamer heeft een douche.

eenvoud

Hier zijn we ook doorgegaan met de esthetiek van de rest van de studie.

Minimale uitdrukking

De minimalistische douche

Open naar buiten

Om het licht naar binnen te brengen, hebben de architecten een nieuw venster geopend.

buiten-

Een patio scheidt de studeerkamer van het hoofdgebouw.

Goed geïsoleerd

De buitenisolatie was erg belangrijk in het project, omdat in het verleden de vochtigheid grote schade aanrichtte.


Video: Portret Jordy Koevoets (Mei 2022).