Opmerkingen

Het voor en na van een penthouse van 20 m²

Het voor en na van een penthouse van 20 m²



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

gelegen in het centrum van Barcelona, ​​dit penthouse van 20 m² Het onderging een grondige hervorming om het meeste uit de ruimte te halen en de bijzondere originele charme van de vloer te versterken: het rechthoekig plan afgewerkt in koepel. De architect van de verandering was interieurontwerper Anthony Chevallier (www.le-departement.com). Zijn doel was om de te verplaatsen charme van een luxe hotelsuite zonder dat de eigenaar het comfort van thuis voelen hoeft op te geven. Duidelijke ideeën hebben en jezelf omringen met goede professionals maakte het mogelijk studie transformatie in slechts anderhalve maand.

Gerelateerde inhoud: Het appartement dat elke student zou willen hebben

De studieverdeling bleef behouden: een doorschijnende ruimte waar de woonkamer met een minikantoor en de keuken meters delen. En apart, de badkamer met douche en de slaapkamer, die in de koepel werd geïnstalleerd om te profiteren van het uitzicht op de Sagrada Familia waarvan u vanuit het bed door een van de ramen kunt genieten. Eerst werden de texturen en kleuren van de vloer, muren, houten balken en keramiek bewerkt om Geef de vloer een elegante en chique uitstraling. Hiervoor werd gekozen voor een natuurlijk eiken parket, zelfs in de badkamer, wat het huis een warme en aangename uitstraling geeft. De kleuren die voor de muren zijn gekozen, waren zeer helder grijs met subtiele groenachtige tonen, de Poudres, Anthony vindt ze zo leuk omdat ze een aangenaam gevoel van welzijn en ontspanning brengen.

Misschien heb je interesse: een flirterig "hol" in de wijk La Latina in Madrid

De keuken is volledig gerenoveerd: de gootsteen, de plaat en het meubilair werden vervangen om een ​​grotere opslagcapaciteit te bereiken en de apparaten bij te werken. De was-droogcombinatie bevond zich in een machinekamer buiten, gelegen onder de overlooptrap. In de badkamer werden de klassieke witte tegels vernieuwd door anderen in beige kleur, de wastafel, het douchescherm en alle kranen werden veranderd. Bovendien werd besloten hetzelfde parket te plaatsen als in de rest van het huis, zij het met een speciale behandeling. De decoratie, functioneel, Het is van alle gemakken voorzien: dubbele beglazing in ramen, airconditioning, wi-fi ...

Adverteren - Blijf lezen De toegangsdeur ...

Deze zolder van slechts 20 m2 verbergt een zeer bijzonder interieur. Ontdek stap voor stap de transformatie die interieurarchitect Anthony Chevallier heeft doorgevoerd. De toegangsdeur was aan de buitenkant geschilderd in een elegant donkergrijs.

Voorheen: gateway

Zo zag de ingang naar de zolder er voor de hervorming uit met een kleine werkhoek met meubels.

Na: Studeer- en loungehoek

De toegangsdeur Binnenin was het lichtgrijs geverfd om te passen bij de houten balken aan het plafond van de kamer. In de lobby was er een ingebouwde kledingkast met glazen schuifdeuren; Een kleine doos verbergt de lichtbak.

In de woonkamer werden de zijplanken van de muur en de bank verwijderd, en in plaats daarvan werd de televisie opgehangen en werd een op maat gemaakte bureautafel gemaakt, met envelop van gerookt glas, inclusief lade en deur met sleutel voor wi-fi . Deze hoek werd voltooid met een kruk en een tafellamp op basis van glas; allebei van Guaxs.

Model schilderij Vulkaan grijs en Grijze ridder, van de handtekening Valentine.

Na: Hal met balken

Sofa en planken werk.
Aan de hoofdvoorzijde is de werkmuur bewaard gebleven, die dient als basis voor de bank waarop een gestoffeerde matras en een bijpassende capitoné-rugleuning rusten. Aangepaste planken werden aan de muur geplaatst waaraan warmlicht-LED's werden toegevoegd die 's nachts indirecte verlichting bieden. Stoffering van de bank, door Gastón en Daniela. Natuurlijk eiken parket, van de firma Anticato.

Herstel en behandelde stralen.
Ondanks de duidelijke verslechtering werd besloten om de houten balken in de kamer te herstellen. Hiervoor werden ze behandeld en geschilderd in dezelfde matte grijze tint van de woonkamermuur en deuren. Op het raam, dat natuurlijk licht geeft aan de kamer, de spleet van airconditioning, vóór onbestaande. Kussens met geometrische prints op de bank, te koop in www.etsy.com

Vóór: Salon

Het herstel van de balken en het gladmaken van de muren in de woonkamer was zwaar werk vanwege de slechte staat.

Na: Salon

Een minigalerij aan de muur.
In kleine ruimtes is het het beste om de decoratie niet te veel te verzadigen. Daarom was de kale muur die naar de keuken leidt, open en gelegen voor de woonkamer, alleen versierd met een paar schilderijen van vergelijkbare grootte en met een eenvoudige compositie: de ene onder de andere, diagonaal.

Stap de slaapkamer in.
Vanuit de woonkamer en via een trap komt u in de slaapkamer in de koepel. Om de ruimte niet te verminderen, werd besloten om de deur te vermijden die, indien aanwezig, de plaatsing van een tweepersoonsbed zou verhinderen. Bovendien werd het gewonnen in helderheid. Hetzelfde natuurlijke eiken parket dat in de hele studie aanwezig was, werd op de vloer geplaatst.

Vóór: Slaapkamer

De slaapkamer geniet een bevoorrechte situatie onder een koepel met uitzicht op de Sagrada Familia.

Daarna: Een slaapkamer onder de koepel

Op maat gemaakt meubilair.
Binnen in de koepel werd het korrelige aspect van de onberispelijk witte muren bewaard die de ruwheid van het gips in de Griekse huizen oproept. Daarin werd het tweepersoonsbed geplaatst dat bijna alle ruimte in beslag neemt en de aanwezigheid van nachtkastjes voorkomt. In plaats daarvan werd een hoofdeinde ter hoogte van het raam opgesteld, op maat gemaakt, en van wiens zijden zijn er enkele flexo-type lampen die nachtelijke metingen vergemakkelijken. Het beddengoed is van Ikea.

Lijstwerk dat diepte geeft.
Op het dak van de koepel werden omlijstingen van gebogen hout nagebouwd, waarin LED-strips van warm licht verborgen zijn. Deze worden bestuurd door een intensiteitsregelaar om 's nachts een romantische en Zen-sfeer te creëren. Het natuurlijke licht en de ventilatie van de kamer worden ontvangen door de drie ramen, type cabine, met rolluiken, op maat gemaakt. De boxspring en matras zijn van Treca Interiors Paris.

Vóór: keuken

Het bijwerken en vergroten van de opslagruimte van de keuken was het primaire doel van de hervorming.

Na: Een verfijnde keuken

Gepassioneerd door matte texturen, liet Anthony zichzelf een heldere lak in de keuken, volledig gerenoveerd, om het een heldere en verfijnde uitstraling te geven. Het werkoppervlak en een deel van de voorkant zijn gekozen in een donkere, bijna zwarte tint, wat een knipoog geeft naar de bekleding van de bank en de lampenkappen van de woonkamerlampen die er direct tegenover staan.

Na: Keuken met kantoor

Een afneembaar kantoor.
Op een van de vrije wanden van de keuken werd een opvouwbare formica-envelop geïnstalleerd als een geïmproviseerde eettafel. Wanneer het niet wordt gebruikt, vouwt het op en neemt de ruimte toe. Een paar krukken, vergelijkbaar met die op het bureau, dienen als zitplaats. Aan de andere kant van de muur bevindt zich de badkamer met douche.

Extra opslag
Alle keukenkasten werden veranderd en bovenaan vervangen door vouwdeurmodellen met ruimte voor de oven en de rookafzuiging en aan de onderkant werden grote laden gekozen om huishoudelijke artikelen, servies en bestek op te slaan. Gelakte keuken in vanilletint, van Ikea.

Na: De keukenverlichting

Een klaptafel en twee krukken bieden een praktisch kantoor met een lineaire en lichte minikeuken.

Directe en indirecte verlichting.
Het raam aan de zijkant zorgt voor voldoende natuurlijk daglicht en precieze ventilatie tijdens het koken. Zaailingen werden geregeld om de poyete te versieren. Aan de andere kant werd kunstmatige verlichting opgelost door de vorige plafondlamp die enigszins verouderd was te vervangen door een LED-strip onder de bovenste kasten en die een warm en indirect licht gaf.

Vóór: Badkamer

In kleine badkamers moet u profiteren van alle gaten.

Na: Zen-achtige badkamer

De klassieke witte tegels met volant werden vervangen door keramische tegels in een beige tint met golvende textuur aan de voorkant en glad aan de zijkanten die de badkamer een totale ontspannen uitstraling geven. Keramiek, van het bedrijf Acocsa Azul.

Vrijgestelde wastafel met aanrecht.
Het oude ingebedde model werd verwijderd en een donker aanrecht werd geplaatst waarop een vrijgestelde wastafel rust met de pijpen in het zicht. Een frameloze spiegel vergroot de ruimte. Wastafel, van The Bath Point. Kranen, drie.

Storage.
In deze badkamer werd een laag meubel aan de onderkant van de gootsteen geplaatst om de handdoeken op te bergen, terwijl de cosmetica in dozen op hetzelfde meubel of op een plank in de muur werden geplaatst. Balda, van The Bath Point.

Nieuwe afwerkingen
Het oude scherm met witte profielen werd vervangen door een andere met metalen structuur, de douchebak, het toilet en de kraan werden ook veranderd. De balken werden behandeld en grijs geverfd en de deur werd vervangen door een schuif om nuttige ruimte te krijgen. Douchebak, toilet en chromen handdoekstang, Roca stevig.

Een zolder in Barcelona: woonplan