Tips

Radicale verandering: een appartement met uitzicht

Radicale verandering: een appartement met uitzicht

Wat een uitdaging: a behuizing van 40 vierkante meter, gelegen in een van de meest traditionele buurten van de Ibiza eiland, verouderd, donker, gecompartimenteerd en niets voorbereid op het leven van vandaag.

De straat waar het zich bevindt - traditioneel van vissershuizen - bevindt zich in het onderste deel van het ommuurde deel van het eiland, in 1999 door UNESCO uitgeroepen tot werelderfgoed.

Het team van DUE Architecture & Design heeft dit huis getransformeerd tot een praktisch, comfortabel, luchttoeristisch appartement minimaal en met veel design. Van de ingang van het appartement tot het terras-solarium waarmee het (nog eens 40 m2) is en dat volledig is gerenoveerd om te profiteren van het uitzicht op de haven en de zonnige dagen van het witte eiland.

Geïntegreerde ruimtes, veel witte, eenvoudige lijnen en minimalistische lucht maken de hoofdpersoon de amplitude.

DUE Architecture & Design: due-studio.es

Adverteren - Blijf hieronder lezen In dezelfde ruimte

Om de ruimte visueel uit te breiden, werd de keuken geïntegreerd in de woonkamer. De voorkant van het meubel past zich aan de uitsparing van de muur aan, helemaal in het wit, net als de rest van de muren.

Zithoek

Opgelost met een bank en bijzettafels. De bank kijkt uit op de tegenoverliggende muur, waar de tv aan de muur is geïnstalleerd.

Er is geen meubilair dat de ruimte verzadigt.

Wat een eenvoud!

In mini-appartementen is het erg handig dat de bank een bed wordt. In deze foto, waar je de toegang tot het huis kunt zien (heel duidelijk), zie je de bank, de houten plank die de muur siert en de Scandinavische designstukken die de decoratie met eenvoud voltooien: een vloerlamp en een Paar salontafels.

Het cirkelvormige vloerkleed geeft de warme toon.

Eetkamer uitzicht

Ook geïntegreerd in de keuken. Hier ziet u het detail, voor de gootsteen, voor de keuken, van de hydraulische voering in een nis met planken. Ook begrenst de strook van de grond omgevingen.

Met balkon

Hoeveel helderheid! Het witte licht van het eiland Pitiusa komt door het raam naar binnen. Op het balkon een tafel met een paar stoelen voor fastfood en ontbijt buiten.

Hoewel erg klein, ligt het dicht bij de keuken, wat erg praktisch is. Niet te vergeten dat dit huis een groot zolderterras heeft, waaraan de studio die verantwoordelijk is voor de hervorming, Due Architecture and Design, leven heeft gegeven.

De kasten, met gladde witte fronten, versmelten met de muren.

Mini balkon

Perfect voor twee.

De slaapkamer

In de slaapkamer, nogmaals, helemaal wit. Als hoofdeinde een nis met een strook LED's. Alleen de zwarte bladen "bevlekken" de muur.

Met geïntegreerde badkamer

De badkamer van het huis bevindt zich in de slaapkamer (voordat de hervorming buiten de kamer was). Aan de voet van het bed een hele voorkant van kasten.

Klein venster

Ondanks het kleine raam dat de slaapkamer heeft, is het vol van licht dankzij het misbruik van wit.

Rechthoekige badkamer

Bijna buisvormig maar goed opgelost. DUE Architecture & Design verdeelde ze als volgt: aan de linkerkant als het zwevende toilet toegankelijk is, met een ingebouwde stortbak. Aan de muur, een werkoplossing met planken voor opslag, mogelijk dankzij de dikte van de muren. Voor de deur, de gootsteen. Rechts een grote en comfortabele werkdouche.

Werk douche

Van werk De microcementcoating in aardetinten blijft op de muren lopen, tot aan de voorkant van de gootsteen. Vanwege de grootte van de douche was het niet nodig om een ​​scherm te installeren, omdat de kraan zich onderaan de ruimte bevindt.

Zolderterras met ligstoelen

De huizen in deze buurt reageren op de kleine woningbouw, meestal verdeeld over twee verdiepingen.

Het terras-solarium, met uitzicht op de haven, is wit geverfd. De vloer is ook veranderd in een houten vloer.

Gezien de afmetingen, ongeveer 40 vierkante meter, zijn twee gebieden gecreëerd: een eetkamer en een woonkamer, met een paar ligstoelen en een paraplu.

Zolder terras

De eethoek op het terras heeft een houten tafel en stoelen type regisseur in hout en zwarte stof.

Dit was dit huis

De huisvesting is ingrijpend veranderd. De transformatie heeft van het appartement een functionele, comfortabele en designruimte gemaakt. Controleer hoe het was.

Voor de hervorming

De woonkamer vóór de hervorming.

Het balkon vóór de hervorming

Waar nu het balkon opent naar de eetkamer, voordat er een boekenkast was.

De slaapkamer ervoor

Dit is het aspect van de slaapkamer voordat DUE Architecture & Design het huis transformeerde.

Een verouderde badkamer

Geen charme en erg verouderd.

Het terras

Koud en onpersoonlijk, het nodigde niet uit om te worden gebruikt. Dit was het zolderterras vóór de renovatie.

Video: Nieuw Gent: Mensen willen hier zelfs niet in de buurt rijden - Labels #1 (Juli- 2020).