Behulpzaam

The Iron Lady: een duurzaam designhuis gemaakt om te slagen

The Iron Lady: een duurzaam designhuis gemaakt om te slagen



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

CplusC Architectural Workshop

Gewend aan de kleine verdiepingen van Hong Kong, wilde deze familie met vijf leden een op maat gemaakt huis vinden bij hun terugkeer naar Sydney.

Het hoofddoel was dat het huis had een passief ontwerp in staat om het interieur op natuurlijke en ecologische wijze te verwarmen en te koelen, en dat de omgevingen zoveel mogelijk met de buitenwereld waren verbonden.

CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop

Gelegen in de residentiële buitenwijk van Longueville, met uitzicht op de rivier de Lane Cove en het stadscentrum, was het huis het werk van het CplusC Architectural Workshop-team, een Architecture Studio beroemd om zijn duurzame projecten.

Omdat het huis aan beide kanten aan de straat zou worden blootgesteld, was het essentieel om een ​​structuur te ontwerpen die te allen tijde de privacy respecteerde, maar tegelijkertijd het maximale gebruik van buitenruimtes toestond.

Milieubewustzijn Eerste stappen voor een duurzaam huis 🌎 CplusC Architectural Workshop
"een passief ontwerp in staat om het interieur op een natuurlijke en ecologische manier te verwarmen en te koelen "
CplusC Architectural Workshop
Geïnspireerd door een waterval die de rotsen kruist en natuurlijke ruimtes creëert, verrast het huis met zijn moderne herinterpretatie van de zadeldaken.

De twee hoofdblokken komen in het midden samen door middel van een vijver. Aan beide kanten zijn de binnenkamers groot en gestileerd als kathedralen, met parallelle vijvers die fungeren als verbindende elementen, die ook een ontspannen sfeer creëren.

CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop
De kamers zijn ingericht alsof ze een telescoop zijn. Bij binnenkomst opent de woonkamer naar een dubbele keuken die direct aansluit op de eetkamer.
Jij ook! Een milieuvriendelijk huis is mogelijk CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop
De kamers optimaliseren de ruimte van de gangen dankzij de schuifdeuren.

Op deze verdieping contrasteren het uitzicht op de stad en de lucht met de privacy van de gemeenschappelijke ruimtes, beschermd door een houten structuur bekleed met ijzer.

CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop
Een buitengang boven het zwembad loopt door de slaapkamers van de kinderen, waardoor ze wat onafhankelijkheid kunnen behouden terwijl ze genieten van een groene en open omgeving.
CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop CplusC Architectural Workshop

het project: CplusC Architectural Workshop. Volg ze op Instagram en Facebook.

Eco huizen Het huis + efficiënt en duurzaam dat je hebt gezien Een duurzaam huis op het strand van Redonda! Raw House: een naakt en duurzaam huis