Tips

Een vrolijk appartement uit de jaren 50 gerenoveerd en ingericht met veel kleur

Een vrolijk appartement uit de jaren 50 gerenoveerd en ingericht met veel kleur


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De verborgen hoge plafonds, de grote balkons en de goed verdeelde 60 m² hiervan Huis in Madrid, typisch voor de jaren 50, Ze waren genoeg om hun jonge eigenaren verliefd te laten worden. Weten waar ze wel of niet van konden profiteren, het echtpaar begon met de hervorming het bijwerken van de voorzieningen voor sanitair, gas en elektriciteit. Ze bleven de begane grond vervangen door een gebleekt laminaat en het gotelé verwijderen met gladde muren geschilderd in een zachte, geasfalteerde toon.

Distributie was een ander belangrijk punt van de hervorming. Van de drie oorspronkelijke slaapkamers die het huis had, bleef er één zoals het was, terwijl de andere twee een eenvoudig kantoor en een eetkamer werden waarmee de woonkamer werd uitgebreid door de scheidingswand te gooien. hoewel het meest complexe werk gericht op de badkamer en keuken, aangezien beide ruimtes de verouderde distributie van oude huizen in stand hielden: toegang tot de badkamer via de keuken. De oplossing bestond uit een uitwisseling van ruimtes; Dus waar de badkamer was, werd de keuken geïnstalleerd en vice versa. De nieuwe distributie in L maakte het mogelijk om een ​​ruimte te reserveren voor de bijkeuken en voor de installatie van de ketel. De uitbreiding van de keuken heeft meters afgetrokken van de badkamer.

Omdat de hervorming veel van de begroting in beslag nam, werd het geprobeerd Verlaag meubelkosten. Hiervoor werden tweedehands stukken gevonden in harken, in online winkels of in bouwcontainers en werd het handgemaakte facet gebruikt sommige vintage objecten revalideren of aanpassen Met wat het mogelijk maakte om het huis een heel persoonlijk karakter te geven.

Adverteren - Lees verder Een stijlvolle eetkamer

In de hervorming werd besloten om de muur te gooien die twee kamers scheidde en een te maken ruime kamer van 17 m² verdeeld over twee kamers heel helder. Elk komt overeen met een balkon, thermisch geïsoleerd door Climalit-ramen met thermische zonwering.
Het is een aanbevolen optie om eenvoudig meubilair te combineren met een ander ontwerp. Hier bestaat de eetkamer uit een ronde tafel en vier stoelen zonder armen.

tafel Dockstader (€ 179), van Ikea. stoelen Eames Plastic Side, van Vitra.

De distributie van meubels

de L verdeling van de twee banken Laat een spatie ertussen die u winstgevend kunt maken als u een hoektafel plaatst. Versier het met een tafellamp of een kleurrijke vaas.
Het gotelé dat de muren van het huis bedekte werd verwijderd en er werd besloten om ze in dezelfde kleur te schilderen, om continuïteit te geven. Een van de fronten van de kamer was versierd met een reeks schilderijen van verschillende afmetingen en motieven en met gekleurde letters. Het benadrukt de indrukwekkende kroonluchter en het blauwe tapijt dat voor een ontspannen sfeer zorgt.

Goed ingelijste kamer

Twee witte L-vormige banken met uitzicht op het balkon en een salontafel waren de meubels die werden gekozen om er een te geven gezellige en lichte sfeer. Textiel en accessoires geven de koele toon van kleur.

Tweezitsbanken Ektorp, van Ikea (€ 269 / eenheid). Glazen tafel en blauw tapijt, van Habitat. Gordijnen, van Zara Home.

Een meubel op maat voor televisie

Omdat ze geen standaardmodel voor de tv vonden dat in de kloof tussen de twee balkons zou passen, besloten de eigenaren het zelf te doen: dennenbossen, een typisch vintage ontwerp van de jaren 50, Een handje verf en gloednieuw!

Grenenhout, van Leroy Merlin. Gebleekte gelamineerde vloer, Quick-Step.

Eetkamer met een vintage tintje

De eetkamer communiceert met het kantoor via een deur en met de lobby via een ijdel in een verlaagde boog. Tussen hen werd een uniek stuk gearrangeerd: 30-vitrine die werd gerestaureerd, werd geschilderd in een watergroene tint en verrijkt met binnenverlichting.

Tweedehands etalage (€ 50). Tafelkleed, van Zara Home. Lamp in industriële stijl ambre, van Maisons du Monde (€ 129).

Een vitrine hersteld

Sporen, markten, brocanters of de typische bouwcontainers zijn plaatsen die bezocht moeten worden omdat we authentieke koopjes kunnen vinden. In dit huis Verschillende meubels zijn tweedehands, zoals deze vintage vitrine gerestaureerd en geplaatst aan het einde van de eetkamer, of de gloednieuwe radiatoren.

Roca's radiatoren, afkomstig uit een oud herenhuis en gekocht bij een sloopbedrijf voor slechts € 300.

Enkelvoud kantoor

In deze kamer was er bijna geen renovatie. De laminaatvloer, een verflaag en kies het juiste meubilair om het te transformeren in een functioneel kantoor, met een zekere industriële uitstraling.
Het is toegankelijk via de woonkamer en heeft ook een balkon dat een royale lichtinval mogelijk maakt.

Commode Docks ontworpen in metaal en dennenhout, in 120 x 60 x 40 cm, door Maisons du Monde (€ 129).

Geëxploiteerde ruimtes

Nieuwe ruimtes uitvinden en tot een succes maken was wat werd bereikt in deze hoek van het kantoor: een deuropening veranderde in een mini plank met planken waar je de kostbaarste schatten kunt opslaan en ermee kunt pronken, zoals deze verzameling camera's. Hoewel het bestemd is voor verzending, kan het ook worden gebruikt als een kamer met zelfs een kast.

Console met nieuwe look

Een hand verf en andere schutters veranderde een Koloniale console op een actueler bureau. Achteraan werd een modulaire kast aan de zijkanten afgewerkt door op maat gemaakte boekhandels.

troosten Havanna, door Maisons du Monde (€ 199). Kasten, van Ikea. Doorzichtige stoel Eames Plastic, van Vitra.

De keuken hervorming

De keuken monopoliseerde de hervorming met hoofdletters: de verdeling varieerde, omdat het van rechthoekig naar L-vormig ging, het valse plafond werd verwijderd om hoogte te winnen en de gasinstallatie werd vernieuwd zodat deze ook de verwarming bereikte . Bovendien is een extra ruimte voor de bijkeuken en voor de nieuwe ketel.

Witte kasten en gelaagd aanrecht, van Ikea.

Meer opslag in de keuken

Wanneer de ruimte in kasten en laden onvoldoende is, kunt u het beste kiezen voor de muur opslag Zo heb je in deze keuken niet alleen kruiden en keukengerei maar ook flessen.

Naast het algemene licht waren er andere focale verlichtingszones aangebracht: een in het werkgebied en een in het kookgedeelte in de decoratieve kap. Voor de wanden zijn tegels gekozen om het schoonmaken te vergemakkelijken.

Origineel flessenrek Vurm, te koop in Ikea (€ 10,99).

Verdeler hal

De lobby was erg laag, dus werd besloten om het vals plafond te elimineren en het meer hoogte en diepte te geven. Het uiterlijk van een laadbalk bij de ingang gedwongen om dat gedeelte te bedekken en een gang op twee hoogten te verlaten. De toegangsdeur werd hersteld en zetten een kijkgat verworven in El Rastro.

troosten Seraphine in wit hout (€ 99) en spiegel; van Maisons du Monde.

Een spiegel in de hal

Op wit ... Een eenvoudige witgelakte console, passend bij het frame van de royale spiegel, was het eenvoudige meubilair dat werd gekozen om het huis te verwelkomen. Decoratieve objecten en een veelkleurige klim op de grond breken ze het zwart-wit van het totale wit. Tegenover, en weerspiegeld in de spiegel, de toegangsdeur naar de badkamer met de douche op de achtergrond.

Tinten van kleur in de slaapkamer

Beddengoed en kussens breken het zwart-wit van de smetteloze slaapkamer. Om deze uitbarsting van kleur in fuchsia en blauw de zeeluchttapijten en het handgemaakte hoofdeinde zijn verbonden waarop alle ogen zijn gericht. Dit alles maakt de slaapkamer ademt een verfrissende lucht in.

de Union Jack Ik ben een geweest moet hebben in decoratie. Hoofdbord gemaakt van houten planken bevestigd en met de hand beschilderd met de Engelse vlag in blauw, een zeer stijl Brits dat brengt de huidige aanraking naar de slaapkamer.

Kussens, van Zara Home.

Verfrissende slaapkamer

Ook hoefden er geen hervormingen te worden aangebracht in de hoofdslaapkamer dat volgt het spoor van wit op muren en vloer. Het was ingericht met een tweepersoonsbed en twee originele nachtkastjes.

Nachtkastjes en beddengoed van methacrylaat, van Zara Home.

Kasten en opslag in de slaapkamer

Een kast vergelijkbaar met het kantoor en, voor hem, een aangepaste kist.

Durf stukken aan te passen die op straatmarkten zijn gekocht; zoals dit mahoniehouten koffer in het wit en met de hardware in het rood.

Modulaire kledingkast, van Ikea.

Badkamer met douche

Na de hervorming de badkamer was smaller, maar met voldoende ruimte om een ​​douchebak te installeren. Een Franse console werd getransformeerd in een wastafelkast en een paar planken voor opslag werden op de deur geplaatst.

Mand onder de gootsteen, van Zara Home. Etnische spiegel, van het kenmerkende portiek.

Witte wastafel en rechte lijnen

Om overeen te komen met het toilet en de tegels, de minimalistische en onberispelijke wastafel op een eenvoudige console. De volgende deur werd gebruikt om een ​​kleine kast op te hangen om cosmetica op te slaan en eronder het handdoekenrek. Een raam voor de gootsteen zorgt voor ventilatie.

Doucheruimte

Smal en langwerpig verloor de badkamer wat ruimte, maar kwam toch sierlijk uit de hervorming. Aan de onderkant van de vloer was de doucheruimte die, net als de rest van de kamer, gaat betegeld met afgeschuinde tegels Ze herinneren zich de klassieke ontwerpen. Om de privacy te bewaren werd een wit gordijn van Zara Home geplaatst. Taps, door Leroy Merlin.

Plan en details van de hervorming

Profiteer, zoek, bewaar en herstel:

- Koop een oud huis Het gaat om het doorvoeren van de nodige hervormingen, maar je moet altijd proberen te profiteren van alles wat in goede staat is. Hier werd het parket veranderd, maar de toegangsdeur werd gerespecteerd nadat de capitoné-bekleding in granaatkleur was verwijderd, typisch voor de jaren '70.

- De rest van de deuren, van agglomeraat, vrucht van een eerdere hervorming, werden ze vervangen door massief hout met handgesneden hout, gevonden in een container, en dat had vreemd genoeg een ontwerp dat erg leek op dat van de toegangsdeur. Aan het einde van de hal werd een ijdel met een halfronde boog geopend.

- De lijstwerk is op de plafonds bewaard gebleven en de muren waren glad gelaten, tegenover het gotelé. Het werk werd gebruikt om de installatie van gas, leidingen en elektriciteit te veranderen. En om in te richten, kozen we voor teruggewonnen onderdelen, lage kosten, wat restauratie en weinig ontwerpgrillen; ja, korting!


Video: EEN NIEUW HUIS! - ENZOKNOL VLOG #939 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Derham

    ik geloof je niet

  2. Gabrielo

    Daarin is er iets. Thanks for the help in this question, I too consider, that the easier the better...

  3. Awan

    Ik heb al lang geen competente presentatie gezien, maar je hebt niet helemaal helemaal gelijk, in 10 minuten zwellen dergelijke onderwerpen niet helemaal op

  4. Laocoon

    Je zult niets veranderen.

  5. William

    De exacte zin

  6. Ascott

    Nu zal ik het meer lezen ... netjes =))))))

  7. Nill

    Je hebt helemaal gelijk. Daarin zit ook iets denk ik, wat is het een prima idee.

  8. Yokasa

    In het allemaal genade!

  9. Meztli

    Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf me in PM.



Schrijf een bericht