Tips

Een appartement van 65 m2 voor een hele familie

Een appartement van 65 m2 voor een hele familie



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Het elimineren van enkele scheidingswanden die het interieur van dit appartement, gebouwd in 1955 in Valencia, verdeelden en comprimeerden, was een voor en na. De eigenaren, een echtpaar met twee kinderen, wilden het maximale uit 65 vierkante meter halen en een huis in hen creëren waar het dagelijkse leven van hun gezin comfortabel zou zijn. Dit was de uitdaging voor de Vidal en Capatina Group, bestaande uit de interieurontwerpstudio Vicente Vidal en het bouwbedrijf Cirpian Capatina, die aan de slag gingen om dit te bereiken.

Het eerste wat ze deden was de distributie heroverwegen. In het midden van het huis hebben ze ruimtes samengevoegd om een ​​open gemeenschappelijke ruimte te creëren die bestaat uit de keuken, de eetkamer en de woonkamer en die "de ruimte is geworden van waaruit de rest van de kamers worden verdeeld", leggen de projectmanagers uit . Hieruit ontstaan ​​de drie slaapkamers en de badkamer (in de afbeeldingengalerij die deze lijnen begeleidt, kunt u een plan zien van hoe de vloer was vóór de hervorming en daarna). Het palet van materialen en kleuren is tot een minimum beperkt en is in alle kamers gebruikt om ze te verenigen, waardoor een ontspannen, samenhangend en visueel breder interieur wordt bereikt. In de decoratie, enkele stukken, maar zeer goed gekozen en van een gemarkeerde Scandinavische stijl. Voor ontwerpers is het resultaat een huis "waar je het dagelijkse leven van een gezin kunt ontwikkelen, in een kleine ruimte, maar met veel charme". We zijn het daar helemaal mee eens.

Foto's: Mayte Piera
www.grupovidalcapatina.com

Adverteren - Blijf lezen hieronder Begin opnieuw

Een familie ging naar de Vidal en Capatina Group om hun 65 vierkante meter grote appartement te hervormen.

sereniteit

Om het gezellig en visueel breder te maken, gebruikten de ontwerpers een palet van materialen en kleuren die behoorlijk gereduceerd waren. De bank in de woonkamer is van Temahome en op de achtergrond de boekenkast van String.

Grijze stof

De witte, zwarte en grijze tonen gecombineerd met de kleur van het hout overheersen. HAY fauteuil en bijzettafel.

Kleine vogels

vogelstand kustvogels van Normann Copenhagen.

Meer hout

De tv-kast en het dressoir zijn van Treku, de lamp is het Miguel Milá Basket-model voor Santa & Cole en het Vagnelind-blad.

Een designklassieker

Staande lamp TMM door Miguel Milá voor Santa & Cole.

Delen is leven

Interieurarchitecten slopen verschillende scheidingswanden om een ​​gemeenschappelijke ruimte met de keuken, eetkamer en woonkamer te creëren.

veelzijdigheid

De hulpmeubels, zoals de poef en de bijzettafels, laten toe om de ruimte aan te passen aan de behoeften van elk moment.

Eetkamer

Onder Normann Copenhagen lamp, stoelen en tafel van Andreu World.

Witte kasten

Keuken met Saitra-meubels, Neolith-aanrecht, witte kranen en Siemens-apparaten.

Visuele amplitude Tot het dak

De deuren zijn op maat ontworpen om ze zo groot mogelijk te maken.

Het belang van licht

De technische verlichting van het huis is BPM.

De ingang

Klein, maar van alle gemakken voorzien.

Goede ondersteuning

Treku halmeubels.

Grote capaciteit

Op maat gemaakte kasten van Tobisa.

Ontspannend bad

In de badkamer, Cosmic wastafelkast en accessoires met drie kranen.

makkelijk

De coatings zijn van Saloni en het Ideal Standard toilet.

Plan eerder Later vliegtuig


Video: 550,- per maand voor KLEINSTE APPARTEMENT van Amsterdam? (Augustus 2022).