Informatie

Dit prachtige mini-appartement was ooit een donker kantoor

Dit prachtige mini-appartement was ooit een donker kantoor



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Rubén Núñez, van Looker Photography

Toen Vera Salvat, van het ILOFTYOU-onderzoek, de opdracht voor dit project ontving, waren de gebouwen duidelijk: om te transformeren wat kantoren was in een functioneel appartement van 50 vierkante meter met lucht van loft. De eigenaar wilde een comfortabele en comfortabele ruimte, zonder scheidingen, maar met gedifferentieerde omgevingen. De studie zou je thuis zijn, je toevluchtsoord na lange werkuren.

De studie heeft de verdeling - die alleen de geïsoleerde badkamer heeft - niet gewijzigd, maar de verf, de elektriciteit en de geïnstalleerde parketvloer zijn wel gerenoveerd om het huis warmte te geven. ILOFTYOU was ook verantwoordelijk voor het volledig inrichten van de ruimte onder de premisse van onderdelen lage kosten, om zones en stromen van logische en comfortabele circulatie te creëren. stijl: Nordic, in wit en hout en raakt in zacht grijs. Ikea-meubels springen eruit.

Adverteren - Blijf lezen onder Open ruimte Rubén Núñez, van Looker Photography

Het appartement is een doorschijnende vloer met veel licht, die het ontvangt door een groot raam dat een hele muur beslaat.

Naast dit is het daggedeelte, de woonkamer, de eetkamer en de keuken, geïntegreerd in de omgeving, hoewel gelegen in een tegenslag van de plant.

Tussen de woonkamer en de keuken Rubén Núñez, van Looker Photography

Halverwege tussen de woonkamer en de keuken, de eetkamer, bevestigd aan een muur. De 50 vierkante meter van het appartement worden vermenigvuldigd met de verdeling bedacht door de studie die verantwoordelijk is voor het project: ILOFTYOU.

De hele vloer is ingericht in neutrale en heldere tinten: wit, wit en grijs gebeitst eiken. De muren zijn geschilderd in een zachte beige toon.

Het appartement heeft veel licht dankzij een groot raam dat over een hele muur zit.

Groot raam Rubén Núñez, van Looker Photography

In het venster, op maat gemaakte jaloezieën van katoen in grijze tint, die het licht doorlaten maar het zeven. In de woonkamer, een bank met chaise longue in grijs, een salontafel en een module in de hoek voor de tv. De eetkamer heeft een vierkante tafel, bevestigd aan de muur en drie stoelen.

Sofa model Kivik, van Ikea.

Een basisstudie Rubén Núñez, van Looker Photography

Het appartement is ingericht met eenvoudige en zeer functionele stukken en allemaal in grijze, witte en houttinten.

In deze opname ziet u de locatie van elke omgeving: links op de achtergrond de keuken, in een tegenslag van de plant. De koelkast en een opslagmodule naast de deur die communiceert met de badkamer en rechts - naast de toegangsdeur - de rustruimte, na een open boekenkast.

Het belang van verlichting Rubén Núñez, van Looker Photography

Een tapijt begrenst visueel de woonkamer. Aan de muur vellen steden. In het project is ook gezorgd voor kunstmatige verlichting om een ​​comfortabele sfeer te creëren.

Omdat er geen plafondverlichting is ingebouwd, vertrouwt het project op indirecte verlichting.

Scheidend element Rubén Núñez, van Looker Photography

Een open boekenkast, zonder rug, bepaalt het gebied van dag tot nacht. Er is een werktafel aan bevestigd en vervolgens wordt een slaapkamer met veel bergruimte gecreëerd.

Hout in de grond Rubén Núñez, van Looker Photography

Voordat ILOFTYOU het project overnam, was deze verdieping een kantoor met de vloer in het zwart. De installatie van hout is een succes om het nodige comfort in een huis te bereiken.

Eetkamer en keuken Rubén Núñez, van Looker Photography

De eetkamer ligt dicht bij de keuken, ingericht in L met hoge en lage modules in zwart en wit. De eettafel is een uitbreidbaar ontwerp voor 2-4-6 personen.

In detail Rubén Núñez, van Looker Photography

Tabel detail, klaar om het menu te delen. Omdat de hoek van de keuken klein is, is de koelkast zo geplaatst dat het werkoppervlak in L. niet wordt verkleind.

Een volledige keuken Rubén Núñez, van Looker Photography

In zwart en wit, met L-meubels en veel licht, die u ontvangt via de glazen voorkant. Typ tegels op de muur metro, zo modieus!

Ga het huis binnen Rubén Núñez, van Looker Photography

Aan de muur voor de rustruimte, een staande lamp en een schoenmaker als hal voor het huis. Bovendien voltooit de schoenmaker de oplossingen voor slaapkameropslag: een kast met vier lichamen (4 meter) en een dressoir dat het studiebed begrenst.

Voor het bed Rubén Núñez, van Looker Photography

Het bed rust op een gestoffeerd hoofdeinde dat de muur beschermt tegen schuren. Aan beide zijden, een nachtkastje met laden en een open plankmodule en aan de muur geïnstalleerd. Een compositie van drie doeken siert de voorkant.

In een zeer kleine ruimte is de slaapkamer geschikt voor een paar.

beddegoed Rubén Núñez, van Looker Photography

Textiel behoudt de kleurlijn die door het hele appartement wordt gebruikt. Het resultaat is een rustige omgeving met suggestieve verlichting.

Beddengoed, van Ikea.

Grote opslagcapaciteit Rubén Núñez, van Looker Photography

Ondanks de beperkte ruimte was het belangrijk om magazijnoplossingen te maken die waren geïntegreerd in de decoratie maar wel capaciteit leverden. Aldus zijn fundamentele stukken geconcentreerd in de rustruimte: een wandgemonteerde kast met schuifdeuren; verschillende schoenmakersmodules, die tegelijkertijd toegang tot huisvesting zullen versieren; commodes die de ruimte tussen het bed en het bureau begrenzen en een boekhandel, die de ruimte organiseert en wat privacy geeft aan de rustruimte ten opzichte van de woonkamer.

Een lichte werkzone Rubén Núñez, van Looker Photography

Gehecht aan de boekhandel, een tafel met rechte lijnen als werkgebied. Het ontvangt natuurlijk licht, maar blijft "beschut" van de woonkamer van het huis, wat de concentratie op de werkmomenten bevordert.

Mesa van Ikea.

Goed verlicht bureau Rubén Núñez, van Looker Photography

In deze opname ziet u achter het bureau de voorkant van de kasten, die hout en wit combineert.

Visuele continuïteit Rubén Núñez, van Looker Photography

Niets belemmert de visuele verbinding tussen omgevingen. Maar elke zone is afgebakend.

Verlichting op de kleedkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

Op de kasten verlichten sommige lampjes de kleedruimte en vergemakkelijken het zoeken binnenin.

je comfortabel Rubén Núñez, van Looker Photography

De locatie, in aanvulling op het afbakenen van de ruimte, geeft nog meer privacy aan het bed vanwege de hoogte van de dressoirs.

Voorkant van de slaapkamer 's nachts Rubén Núñez, van Looker Photography

Voorkant van de slaapkamer 's nachts.

Kasten voorzijde Rubén Núñez, van Looker Photography

De keuze voor de voorkant van kasten met schuifdeuren is niet toevallig. Dit is hoe ruimte wordt gewonnen.

Algemeen beeld van het appartement Rubén Núñez, van Looker Photography

Algemeen beeld van het appartement 's nachts.

De badkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

De badkamer heeft een ijdele trottoir waardoor het licht van de kamer kan belasten. Zonder een grote investering te doen, is het uiterlijk vernieuwd met meubels van natuurlijk hout.

Opslagcapaciteit Rubén Núñez, van Looker Photography

Naast de wastafelkast, een opbergkolom. Alles van Ikea.

Met douchebak Rubén Núñez, van Looker Photography

De badkamer heeft een douche. Aan de linkerkant zie je de wasmachine, hier geïnstalleerd om ruimte te winnen in de keuken.

De badkamer Rubén Núñez, van Looker Photography

Neem uit de badkamer.

Voor de hervorming

Afbeelding van het entreegebied vóór de hervorming.

Vensterdetail

Detail van het raam van het huis, vóór de hervorming.

Het nemen van de doorschijnende ruimte vóór de hervorming

Het nemen van de doorschijnende ruimte vóór de hervorming.

Vroeger was de grond zwart

Vroeger verdonkerde de zwarte grond de ruimte ondanks het natuurlijke licht dat het ontvangt. Het resultaat is kouder dan het hout waarvoor het is vervangen.

Uitzicht op de ruimte vanuit de keuken

Zicht op de ruimte vanaf de plek die nu door de keuken wordt ingenomen.

De keuken ervoor

Nu is het meubilair wit, wat de hele lijn bijwerkt.

De badkamer eerder

De badkamer heeft vandaag gewonnen door alleen het meubilair te veranderen en een scherm op de douchebak te plaatsen.

Bron: www.iloftyou.com


Video: Van rommelzolder naar prachtig appartement mét babykamer. Metamorfose. Eigen Huis & Tuin (Augustus 2022).