Tips

Een huis tussen zon en schaduw

Een huis tussen zon en schaduw


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De interieurontwerpster Alicia Sánchez Moreno, uit de studio van Mill-House, trad op de hervorming van dit huis, eigendom van een kosmopolitische vrouw die een huidig ​​huis wilde, maar tegelijkertijd alles wilde behouden Familie erfmeubilair. Met het project van Alicia was alles mogelijk, omdat het volledig veranderde met een nieuwe distributie, die bereikt een bijna doorschijnende ruimte op de eerste verdieping, en reserveer de begane grond voor een slaapkamer die aansluit op een buitenlounge en een zwembad. Op de eerste verdieping markeren de trappen de ruimtelijke indeling: aan de ene kant is de woon-eetkamer en aan de andere kant het keuken-kantoor, hoewel beide een enkele omgeving lijken te zijn vanwege de breedte van het doorgangsgebied dat hen communiceert.

In de woonkamer is een origineel element van het huis, de open haard, ook de sleutel tot de verdeling van de omgevingen. De statige mond en grijs geschilderde scheidingswand bieden een elegante esthetiek, ideaal voor de eetkamer. De achterkant is een ander huis waarrond een zithoek is gecreëerd. Daarin geniet je een buitengewone helderheid en van de visie van de buitenkant dankzij de opeenvolging van nieuwe behuizingen in de gevel. Met de hervorming opent het huis ook trottoirs. een Franse eiken vloeren De olie harmonieert met de klassieke meubels in de woonkamer en biedt een warm oppervlak dat de omgeving verfraait met zijn nerf en natuurlijke knopen. Voor de keuken is een andere vloer gekozen; Het is een gepleisterd en doorlopend oppervlak, vol nuances, dat maximale interesse wekt en het zwart granieten aanrecht en eiken meubelen verbetert.

Diezelfde handgemaakte afwerking creëert een eindeloze clair-obscur in de slaapkamer, die de sfeer omhult in een serene halo. Om op te vallen in interieurontwerp, de rol van wit en eenvoud zonder kunstgrepen. Een pluspunt, de warme en huiselijke lucht gecreëerd met de boekhandel, die fungeert als een hoofdeinde, en de hoek met een retro-bureau. Naast deze laatste, toegang tot de veranda, omgebouwd tot een buitenlounge.

Adverteren - Blijf lezen hieronder Een kamer met uitzicht

In de woonkamer benadrukt de helderheid en de perfecte balans van de stukken die het versieren. De bank en de twee fauteuils - geërfd en opnieuw bekleed - krijgen meer opluchting met het tapijt in blues.

Salontafel en lampen, door Maisons du Monde. Kussens, door Designers Guild, in Usera Usera. Carpet, van de firma Golran, gedistribueerd door Dolz Collection.

Tuin met zwembad

Het huis heeft naast grote ramen een mooie veranda op een paar meter van het zwembad.

Grote ramen

De opeenvolging van glazen kasten biedt een buitengewone helderheid aan de woonkamer van het huis, gelegen op de eerste verdieping.

Windows, van Finstral.

Catwalk kussens

Het chique detail voor de woonkamer kan een ultra-vrouwelijk kussen zijn zoals deze, waarvan de stof trouw een stroken kant met geborduurde bloemen reproduceert. kussen Frou Frou Rose, door Christian Lacroix voor Designers Guild, in Usera Usera.

Retro leer

Met zijn slijtage weerspiegelt het het verstrijken van de tijd. Hoe de bank te vernieuwen? Het is gemakkelijk om uw bij te werken kijk met verschillende goed getinte kussens. Hier kozen we voor roze, maar het grote succes is om een ​​zwart-wit gestreept kussen toe te voegen, in harmonie met de ramen.

Kussens, van Designers Guild, te koop in Usera Usera.

Buitenlounge met toegang tot het zwembad

Op de veranda, kussens, van MCH en Nobilis. Carpet, van Golran, gedistribueerd door Dolz Collection.

Het zwembad: een stedelijke oase

De omgeving van het zwembad valt op door zijn warme en verfijnde esthetiek. Een parket wordt gecombineerd, dat het glas omlijst en zich ook in de muur uitstrekt, met een witte scheidingswand, die meer helderheid geeft aan de waterplaat.

Project van interieurontwerpster Alicia Sánchez Moreno van de Mill-House studio.

Fusie van stijlen in de eetkamer

De stoelen van de Eames, een icoon van hedendaags design, vormen het contrapunt van het klassieke eetkamermeubilair, geërfd door de eigenaar van het huis. Een succes, de oriëntatie op de wand van de schoorsteen: de grijze verf brengt de juiste dosis soberheid en harmonieert met het elegante mondstuk.

Interieurontwerp, Alicia Sánchez Moreno, van de Mill-House-studio. Stoelen, van Vitra.

Een open haard scheidt de eetkamer

De schoorsteen markeert op natuurlijke wijze de scheiding van de omgevingen in de woonkamer. Daarop gericht is de eetkamer en daarachter de woonkamer. De circulatie tussen de twee is vloeiend en het licht vindt geen obstakels.

Vazen, van Kartell. borden Hybrid, van de handtekening Seletti en bestek, verworven in Isolée. Eiken vloeren, tropische buitenlucht.

Een verrassend servies

De gerechten vallen op door hun originaliteit; het lijkt erop dat twee verschillende helften waren gebroken, gebroken na een ongeluk ... Sensationeel!

Gerechten, van Seletti en bestek, van Isolée.

De witte ...

De kleur die harmonieert met alle anderen is een perfecte keuze voor een decoratie met donkerhouten meubels.

Vitra stoel. Vase, door Kartell. Franse eiken eiken vloeren, van Tropical Outdoors.

Juweel details

De lamp, de spiegel en de vazen ​​geven de eetkamer een meer statige lucht. Het kristal schijnt ook in contact met het licht en de helderheid creëert meerdere aandachtspunten.

Lamp en spiegel zijn stukken geërfd door de eigenaar.

Samenstelling met charme in de hal

In harmonie met de esthetiek van de eetkamer, was de hal versierd, een ruimte open naar de woonkamer en gelegen aan de muur die de trap verbergt. Een gouden spiegel, voor zijn decoratieve elementen en gesneden vormen, is spectaculair. De afmetingen zijn bovendien consistent met de breedte van de ruimte en de maan projecteert natuurlijk licht.

Hij wordt vergezeld door een oude console, die relevantie krijgt met de spiegel, en een gouden wandlamp, die elegantie toevoegt aan het duo.

Mix van texturen in de keuken

Het zwart granieten aanrecht en eiken vormen een verfijnde tandem, die is verrijkt met de natuurlijkheid van de gecoate coating. Met name de parallelle verdeling die een gevoel van orde uitstraalt; Tegenoverliggende fronten zijn het werkgebied, zonder hoog meubilair en de meest omvangrijke apparaten.

Afzuigkap, van Elica. Op kantoor, een handgemaakte lamp, gekocht in het zuiden van Frankrijk. Bestrating, Mill-House.

Keuken met een rustieke chique touch

De kraan met afneembare uitloop geeft een professionele uitstraling aan deze op rustiek geïnspireerde keuken, uitgerust met eikenhouten meubels en shell handgrepen. Met een vergelijkbare maar meer traditionele stijl, de kantoortafel en stoelen, gekocht in het zuiden van Frankrijk.

Keuken, Albura. Kraan en wastafel, door Franke. Flessen met stippen en bestek, van Isolée. Individuals, door Gastón en Daniela.

Een lichte en ruime slaapkamer

De ruimtelijkheid, helderheid en directe toegang tot de veranda lounge maken de slaapkamer een perfecte ruimte om te rusten en los te komen van de routine.

Naast het bed, nachtkastje, Zara Home. Carpet, van de firma Golran, gedistribueerd door Dolz Collection.

Een zeer persoonlijke decoratie

De boekenkast die als een hoofdeinde fungeert, geeft een meer huiselijke en gezellige sfeer aan de rustruimte, ingericht in wit. Textiel, met hun contrast in zachte penseelstreken, vult de omgeving met vitaliteit.

Dekbedovertrek van Ikea. Kussens en deken, van Designers Guild, in Usera Usera.

Een hoek in de slaapkamer

Kussens en plaid met bloemen, door Gastón en Daniela. Kartell transparante tafel. Hanglamp, ontwerp
van Mill-House.

Trendy verlichting

Deze plafondlamp roept de eenvoud van de werklamp op, die beperkt is tot een eenzame lamp en een kabel. Het is een Mill-House-ontwerp, waarin zes bollen die lijken te zweven zijn gegroepeerd.

Een charmant bureau

In de slaapkamer is een werkhoek gecreëerd rond een oud bureau. Het is een ruimte waar natuurlijke ventilatie en licht bijdragen aan het creëren van een vredige sfeer, die concentratie vergemakkelijkt.

stoel comback, ontwerp door Patricia Urquiola voor Kartell. Planken, te koop in Ikea.

Plan en ideeën van de hervorming

Een keuken met karakter

- Eiken meubels en zijn esthetiek roept de landelijke stijl op, hoewel het tot de laatste is uitgerust. Het handgemaakte stucwerk op muren en vloer, met een effect dat lijkt op gepolijst cement, helpt om dat beeld te creëren, maar ook de afwezigheid van hoog meubilair in het werkgebied en shell handgrepen.
- Spectaculair, de kraan met afneembare douche en de zuiverheid van de zwart granieten aanrecht Zuid-Afrika die harmonieert met de vensters.
- Een succes, concentreer de meest omvangrijke elementen op de tegenoverliggende wand: hoge kast met grote opslagcapaciteit, kolomovens en koelkasten.


Video: Hoe teken je Zon en schaduw - Poort en straat perspectief (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Malajora

    Opmerkelijk is het bericht erg grappig

  2. Symer

    Ondubbelzinnig, het uitstekende antwoord

  3. Jerryl

    Ik geloof dat je het mis hebt. Ik ben er zeker van.

  4. Meldrik

    Ik bedoel, het is jouw schuld.

  5. Karney

    Bravo, een zin ..., geweldig idee



Schrijf een bericht